Hirdetés

Videokártya-gyilkos MMO lett az RTX 3090-es GPU-k új ellensége

|

Alapvetően sem könnyű beszerezni egy RTX 3090-es kártyát, de egy MMO még ki is nyírja azokat.

Hirdetés

Az Amazon-féle New World MMO csak augusztus 31-én indul el hivatalosan, de a zárt bétatesztek résztevői már most elkezdhették a felfedezést. Közülük viszont végtelenül kellemetlen meglepetés fogadta azokat, akik EVGA RTX 3090 FTW3 videokártyával estek neki a kalandnak. Ezek a GPU-k ugyanis 15-30 perc után teljesen felmondták a szolgálatot, a játék gyakorlatilag megölte őket.

1 millió forintos kártyákról van szó, nem filléres kacatokról, és bár már elvileg az is kiderült, hogy lehet megelőzni a problémát, ez biztosan nem vigasztalja a szerencsétlenül járt tesztelőket. A botránygyanús helyzetről az alábbi videóban mesélünk részletesen.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)