Hirdetés

Videón is elmondjuk, milyen lett a The Mandalorian 2. évada

|

Spoileres kritikánkban elemezzük a szériá második szezonját. Ha érdekel, mi hogyan láttuk, nézzétek meg videónkat!

Hirdetés

Még mindig remek sorozat a The Mandalorian, aminek első szezonja adta meg a kezdőlökést tavaly a Disney+-nak. A siker fellelkesítette a Lucasfilmet is, akik számos egyéb szériát jelentettek be a közelmúltban. Lesz például Boba Fett spin-off, főszerepet kap Ahsoka, és ki tudja még, milyen kalandokra kísérhetjük el a Star Wars univerzum hőseit.

Hirdetés

Azt már a napokban olvashattátok, Csirke szerint milyen volt a The Mandalorian pénteken, a 14. fejezettel lezárult második szezonja, de aki jobban szereti audiovizuális formában magába szippantani az információkat, annak készítettünk egy videót is erről. Nézzétek meg alább!

Iratkozzatok fel a csatornánkra, mert úgy megszórunk titeket videós tartalmakkal a téli szünetben, hogy nem is jut idő a családra!*

*Amennyiben napi 10 percet töltenétek a családdal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)