Hirdetés

Videón minden, amit az Activision Blizzard botrányról tudni kell

|

Videóban is összefoglaltuk, milyen események zajlanak épp, és miért áll nagy változások előtt az Activision Blizzard.

Hirdetés

Súlyos vádak érték a napokban az Activision Blizzardot, és ezek egyáltalán nem voltak megalapozatlanok: két évnyi vizsgálat után jelentették ki, hogy a munkahelyi légkör rendkívül toxikus, gyakoriak a zaklatások, és a nők minden szempontból hátrányban vannak. Azt, hogy most hogy áll az ügy, és mi lehet a végkimenetele, ebben a cikkben elemeztük.

Hirdetés

Amennyiben jobban szerettek videós formában tartalmat fogyasztani, semmi gond, segítünk. Indítsátok el az alábbi videót, amiből mindent megtudhattok a botrányról.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ha tetszett, amit láttatok, feltétlenül iratkozzatok fel és nyomjátok be a csengőt, valamint nézzetek körül a csatornánkon, vannak még érdekes tartalmaink. Ha támogatnátok minket, azt csatornataggá válással tehetitek meg, ezért extra hálásak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)