Hirdetés

Videón mondjuk el, hogyan szippantott be minket a Star Wars: Squadrons

|

Az utóbbi évek talán legjobb Star Wars játékát szállította az EA, de mint mindennek, ennek is vannak azért hiányosságai.

Hirdetés

Valamivel több mint egy héttel ezelőtt, egész pontosan múlt hét pénteken vált elérhetővé a Star Wars: Squadrons, ami az X-Wing és TIE Fighter játékokat kívánta megidézni. Sikerült neki, kimondottan élvezetes lett, főleg a kampánya, ami mind a Birodalom, mind az Új Köztársaság oldaláról megmutatja, hogyan folytatódott a háború az Uralkodó halálát követően.

Hirdetés

Írott tesztünket már néhány nappal ezelőtt olvashattátok, de mint a nagyobb megjelenések esetében általában, úgy most is videós formába öntöttük a szöveget azoknak, akik szeretik Kaci hangját hallani, vagy úgy eleve jobban preferálják ezt a formátumot.

Annyit azért megjegyzünk, hogy amikor a VR-os élményekről esik szó, hagyományos gameplay fut, mert hát a VR-os nem kimondottan szép, és nem is lehet hűen visszaadni, hogy milyen úgy a játék.

A feliratkozás továbbra is erősen javasolt és támogatott - ha félve nyomjátok meg az alábbi gombot, képzeljétek, hogy ott vagyunk veletek, és a vállatokra tesszük a kezünket, egyből elillan majd minden félelem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)