Hirdetés

Videón mondjuk el, miért csalódás a Call of Duty: Black Ops Cold War

|

A Modern Warfare után minden tekintetben visszalépésnek érződik az idei Call of Duty, még ha egyébként vannak is szórakoztató pillanatai.

Hirdetés

Azt nem merjük elmondani, hány (száz) órát tettünk bele testületileg a Call of Duty: Modern Warfare multijába, elég, ha azt tudjátok, hogy nem keveset, és mindet nagyon élveztük. Visszafogott lelkesedéssel vártuk a folytatást, egyrészt mert nem az Infinity Ward készítette, másrészt mert még nem voltunk készek elengedni az MW-t, de azért reményekkel teli álltunk neki.

Hirdetés

Sajnos csalódtunk, mint ahogy azt a hét elején már olvashattátok írott Call of Duty: Black Ops Cold War tesztünben, amiben összefoglaltuk, milyen lett az egyjátékos kampány, a többjátékos mód, és az egy év kihagyás után visszatért, megújult Zombies. Ha videós formában, saját gameplayt nézve szívesebben fogyasztanátok, nézzétek meg az alábbi videót, van benne pár szép lövés (és halál is, ha valakinek ez vonzóbb).

Hamarosan olyan játékok tesztjeivel jelentkezünk még, mint az Immortals: Fenyx Rising és a Cyberpunk 2077, térjetek vissza feltétlenül, és iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)