Hirdetés

Videón mondjuk el, milyen lett a Mafia: Definitive Edition

|

Féltünk, hogy a Hangar 13 nem készít az első részhez méltó remake-et, de a végeredmény nem lett olyan rossz, mint amilyenre számítottunk.

Hirdetés

A 2002-es Mafia egy fantasztikus játék volt, amit még a Grand Theft Auto III árnyékában is nagyon tudtunk szeretni. A hangulat, a karakterek, a sztori, a játékmenet sokunk szívében különös helyet foglalnak el, ezért a Hangar 13 különösen nagy kockázatot vállalt, amikor belefogott a remake fejlesztésébe. Bár tény, hogy vannak hibái, és előfordulnak olykor megmosolyogtató, máskor újraindítással abszolválható bugok, összességében szerethető az élmény.

Hirdetés

A szerkesztőség legnagyobb Mafia-rajongója, RG tesztjét már olvashattátok a hétvégén, de most videóban is átadjuk a gondolatait azoknak, akik ezt a formátumot jobban kedvelik. Kilenc perc az egész, nem több, bármikor belefér:

Ha tetszett, dobjatok rá egy like-ot, és iratkozzatok fel a csatornánkra, beindul a szezon, teleszórunk titeket jobbnál jobb anyagokkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)