Hirdetés

A Microsoft Flight Simulatorban még egy félelmetes vihar is lehet csodaszép

|

Nincs az a pilóta, aki a valóságban is szívesen belenézne egy ilyen viharba, de RG a Microsoft Flight Simulatorban mégis megtette, mikor egy Airbus A320neót irányított.

Hirdetés

RG Microsoft Flight Simulator tesztjét már olvashatjátok nálunk, de ez a játék a maga nemében tényleg olyan lenyűgöző, hogy videós tartalmak formájában is mindenképp szeretnénk foglalkozni vele. Az alábbi felvételt RG rögzítette, csak és kizárólag nektek.

Hirdetés

A rövidke gameplay anyagban a repülőgép-szimulátorok GameStar-os veteránja azt mutatja meg nektek, mit látnátok, ha ti magatok is berepülnétek egy zivatargócokba az impozáns Airbus A320neóval. Így fest tehát egy vihar a Microsoft Flight Simulatorban:

Ha minden jól megy, akkor hamarosan livestreamben is megmutatjuk nektek a játékot, figyeljétek a GSO-t a további részletekért, illetve mindenképp iratkozzatok fel hivatalos YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)