Hirdetés

Visszatér a legenda - élő adásban próbáljuk ki a Quake remastert

|

Tényleg olyan jó volt régen a Quake? És jobb lesz attól, hogy 4K-ban 144 fps-sel fut? Megnézzük.

Hirdetés

Régóta pletykáltak már egy felújított Quake-ről, egy héttel ezelőtt pedig be is futott a felújított változat, amit 10 dollárért zsákolhattok be. Már ha nincs meg az eredeti, mert ha azt anno megvettétek Steamen, akkor most ingyen a tiétek a remaster.

Hirdetés

Az új kiadás 4K textúrákat, 16:9-es képarányt, felturbózott modelleket, dinamikus fényeket, és Trent Reznor fantasztikus aláfestő zenéjét is megkapta. Tartalmazza a két eredeti DLC-t, a mostanában a Wolfenstein játékokért felelős MachineGames pedig két extra pakkot is hozzácsapott. Van benne online matchmaking, cross-platform támogatás, 4-fős osztott képernyős local multi, sőt a kampányt is lehet tolni kooperatív módban. Kaci rá is repül ma délután, tartsatok vele.

Mivel a Bethesda immár a Microsoft része, természetesen a Game Pass előfizetők is rárepülhetnek a dologra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)