Hirdetés

Visszatért Belle Delphine, botrányos a PC-s FIFA 21 és annyi a Mixernek

|

Csupa meglepő dolog történt a héten, és nem biztos, hogy Belle Delphine agyrohasztó videója volt ezek közül a legsokkolóbb.

Hirdetés

Amikor úgy érezzük, fel vagyunk készülve a hétre, és izgatottan várjuk a Marvel's Avengers és a Cyberpunk 2077 gameplay bemutatóját, beesnek még teljesen váratlan, extra dolgok, amikre nehéz mit mondani. Ilyen volt ezen a héten Belle Delphine szürreális videója, vagy épp az, hogy a Mixer megszűnik, és a Facebook Gaming veszi át a helyét.

Hirdetés

Sok minden más történt még: bemutatkozott a Crash Bandicoot 4: It's About Time, kisebb morajlás van amiatt, hogy a FIFA 21 PC-n nem lesz next-gen, és sajnos szomorú halálhírekről is be kellett számolnunk. Ha megvolt, nézzetek körül a GameStar Hype támogatója, a Samsung exkluzív akciói között!

A GameStar Hype műsora az Esport Universum stúdiójában és produkciós gondozásában készült. Ha továbbra sem szeretnétek lecsúszni a Hype legújabb adásáról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)