Hirdetés

Warcraft III: Reforged videoteszt - lángokban áll a királyság

|

Kaci nekiesett a Warcraft III felújított verziójának, a Reforged kapcsán pedig sajnos egyáltalán nem számolhat be vidám fejleményekről.

Hirdetés

Általában nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni egy videojáték Metacriticen látható user score-jából, vagyis a vásáróli értékelésekből, de azért elég beszédes, hogy a Warcraft III: Reforged itt jelenleg 0,5 ponton áll - igen, a 10-ből. 

Hirdetés

Az a helyzet, hogy Kaci is meglehetősen keserű szájíz mellett készítette el az alábbi videót, mivel a "felújított" Warcraft III sajnos jóval többet vesz el tőlünk, mint amennyit adni képes, ráadásul nem csak saját vásárlóival szúr ki, mivel élesítésével együtt sikerült az alapjátékot is teljesen szétbarmolni. Az alábbi videotesztből kiderül, egészen pontosan hogyan is tudta az új játék tönkretenni még az eredeti kiadást is. Ezt most tényleg alaposan elbaltázta a Blizzard. 

További videotesztekért mindenképp érdemes feliratkozni a GameStar YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)