Hirdetés

Kibontottunk a Warcraft III: Reforged Press Kitet, és azóta is nyomkodjuk a benne talált csodát

|

A játékban sajnos csalódnunk kellett, de a hozzá kapcsolódó sajtócsomag teljesen elvarázsolt bennünket.

Hirdetés

Rég volt a csatornán unboxing videó, most viszont belehúztunk Kacival, és egyből három felvételt is rögzítettünk. Most ezek közül nézhetitek meg az elsőt, ami nem más, mint egy Warcraft III: Reforged Press Kit kicsomagolása. 

Hirdetés

Nem titok, hogy magában a játékban csalódtunk, a miértekről Kaci részletesen írt a Warcraft III: Reforged tesztjében. Ettől függetlenül maga a Press Kitt több mint remek, igazán ötletes kis meglepetést rejt a doboza. Egyelőre legyen elég annyi, hogy naphosszat szívesen nyomkodnánk a szóban forgó kütyü gombjait, a videóból pedig az is kiderül, hogy miért. 

Hasonló tartalmakért érdemes feliratkozni a YouTube-csatornánkra, az elkövetkező napokban még sok izgalmas unboxing videóval érkezünk: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)