Hirdetés

Patkányirtás mesterfokon - Warhammer: Vermintide 2 LIVESTREAM

|

A múlt héten elrajtolt a Warhammer: Vermintide 2, kis csapatunk pedig némi gyakorlás után elérkezettnek látta az időt, hogy élőben is megmutassa, mit tud.

Hirdetés

Az előrendelők néhány nappal a megjelenés előtt nekieshettek a Vermintide 2 bétájában elérhető néhány pályának, a Fatshark pedig nem törölte a karaktereket, így ezek a játékosok magasabb szinten kezdhették a kalandot.

Hirdetés

Mi túl sokat nem játszottunk a rajt előtt, de így is 5. szintről indultunk, ez azonban nem jelentett túl nagy előnyt: konkrétan a második pályán kétszer is meghaltunk egymás után, amikor egyszerre húztunk be egy minibosst és néhány Stormvermint, miközben pár speciális patkány is megjelent. A két méretes pofon után felkötöttük a gatyát és elkezdtünk óvatosabban játszani, és ezt tanácsoljuk mindenki másnak is, aki kacérkodik a Vermintide 2-vel.

Kis csapatunk ma este fél hétkor folytatja a patkányok és káoszfajzatok darabolását, tartsatok velünk! Ha pedig nem akartok lemaradni a többi streamről sem, akkor iratkozzatok fel itt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)