Hirdetés

Watch Dogs 2 - hogyan lopjunk el egy beszélő autót?

|

Párizsban sok-sok órányi játékmenetet rögzíthettünk a Watch Dogs 2-ből, most megmutatjuk, hogyan sikerült fontos fájlokat kijuttatnunk egy filmstúdióból.

Hirdetés

Ha nem olvastátok még Watch Dogs 2 előzetesünket, feltétlen tegyétek meg, sok mindent megtudhattok arról, milyen élményeket éltünk át négy óra játék alatt. Szerencsére a Ubisoft nagyon felkészült volt, rögzíthettünk játékmenetet és hangot is, ezért hazahoztuk, amit tudtunk.

Sajnos egy hatalmas teremben kb. 60 újságíró és youtuber játszott egyszerre, ami óhatatlanul hangzavart okoz, rögzítéshez pedig nem zajszűrős mikrofont, csak egy mikroportot tudunk használni. A lényeg viszont még így is hallatszik a fenti videóban, melyben azt láthatjátok, hogyan bírkóztunk meg egy betörős-rablós misszióval. 

A cseh szinkront egy youtuber kolléga szolgáltatta. 

A következő napokban további Watch Dogs 2 videók is jönnek, iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)