Hirdetés

Watch Dogs: Legion és még 5 játék, amire érdemes figyelni októberben!

|

A konzolgeneráció-váltás előtti utolsó hónapban is lesz pár újdonság, ami kiemelt figyelmet érdemel.

Hirdetés

Mint azt tegnap közzétett októberi megjelenéses listánkon láthattátok, nem lesz unalmas az előttünk álló 30 nap, pedig a PlayStation 5, az Xbox Series konzolok, valamint az olyan nagy játékok, mint a Call of Duty - Black Ops Cold War, az Assassin's Creed Valhalla és a Cyberpunk 2077 csak novemberben válnak elérhetővé. 

Érthető módon sok kiadó igyekszik még ezek előtt bedobni újdonságait, hátha talál olyan játékosokat, akik nem sürgetik a generációváltást, vagy eleget tudtak félretenni, és maradt még nekik egy kevés le nem kötött zsebpénzük.

Hirdetés

A hónap kiemelt címei között szerepel a holnap megjelenő Star Wars Squadrons és Crash Bandicoot 4, de az utolsó napok is olyanokat tartogatnak, mint a World of Warcraft: Shadowlands és a Watch Dogs Legion. A hat, szerintünk kiemelten érdekes játékról az alábbi videóban mesélünk.

Ha tetszett, iratkozzatok fel csatornánkra és nézzetek ott körül, ma is lesz még videó, és a napokban is töltünk fel mindent, ami szerintünk jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)