Hirdetés

Van 18 perced a Vaják: A Végzet Kardja című novellakötetre?

|

Folytatjuk a nagy Witcher összefoglaló-sorozatot, legújabb videónkban Andrzej Sapkowski kronológiailag második Vaják kötetével foglalkozunk.

Hirdetés

Nemrégiben elindítottunk egy videósorozatot, amellyel nem kisebb vállalásnak ugrottunk neki, mint hogy felgöngyölítsük a teljes The Witcher kánont, szépen sorban átrágjuk magunkat az összes regény és videojáték történetén. Most ennek legújabb része következik.

Hirdetés

Első Witcher videónkban a Vaják - Az utolsó kívánság című kötettel foglalkoztunk, mely egy betonbiztos alapot teremtett annak a világnak és azoknak a karaktereknek, kiknek története a későbbiekben játékok, sorozatok és képregények alapjává válik. A második kötet a Vaják - A Végzet Kardja címet viseli, ami az előzőhöz hasonlóan novellákat tartalmaz, viszont a különálló történetek itt már jobban összekapcsolódnak, a szereplők közti viszonyokban kicsit jobban elmélyedünk. 

Természetesen még most is nagyon messze vagyunk a történet végétől. Ha szeretnétek, hogy folytatódjon a videósorozat, akkor mindenképp osszátok meg a pajtásokkal is a videókat, hagyjatok alatta egy like-ot, ha pedig még nem tettétek volna, akkor bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és birizgáljátok meg azt a cuki kis csengettyűt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)