Hirdetés

Van 14 perced a Vaják: A Tündevér című regényre?

|

Folytatjuk a nagy Witcher összefoglaló-sorozatot, új videónkban Andrzej Sapkowski kronológiailag harmadik Vaják kötetével foglalkozunk, ami egyúttal az első teljesértékű regény.

Hirdetés

A Vaják: Végzet Kardja kötet végére eljutottunk oda, hogy a Nilfgaard hódító háborúja miatt árván maradt Ciri találkozik Geralttal; az egybefüggő regényfolyam első része, azaz a Tündevér innen veszi föl a fonalat, legújabb Witcher összefoglaló videónkban erről mesélünk.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok a Vaják: Tündevér kötet összefoglalóját, most azonban már videóként is élvezhetitek a gyorstalpalót. Ha szeretnétek, hogy tovább folytatódjon a sorozat, akkor mindenképpen osszátok meg a YouTube-videót a pajtásaitokkal is. 

Amennyiben a további videós anyagainkra is kíváncsiak vagytok, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)