Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood videoteszt - Párizst látni kell?

|

Videóban mondjuk el, hogy éltük meg a Wolfenstein spin-offját.

Hirdetés

Nyílt titok, hogy készül a Wolfenstein III, de még mielőtt azt kiadta volna, a Bethesda készíttetett a MachineGames-szel egy spin-offot, melyben Blazkowicz ikerlányait irányítva darálhatjuk a nácikat a '80-as évek Párizsában.

Hirdetés

Az eddigi visszajelzések alapján a sajtót nem nyűgözte le a játék, és a felhasználók sincsenek elalélva tőle. Ha kíváncsiak vagytok, mi (egészen pontosan Chava, de támogatjuk őt és osztozunk véleményében) mit gondolunk, nézzétek meg az alábbi videót, amit most a selymes hangú HP narrál.

Írott tesztünket hat oldalon olvashatjátok a jövő pénteken megjelenő, 2019/08-as GameStar magazinban, így ha még többet akartok tudni, keressétek azt az újságárusoknál! Egyébként pedig iratkozzatok fel serényen:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)