Hirdetés

Wootbox július unboxing - tűzforró cuccokat bontottunk

|

A júliusi Wootbox mellett egy extra kis pakkot is kinyitottunk. Aki látta a legutóbbi Geek Gear-es videót, az pontosan tudja, mire vártunk.

Hirdetés

Továbbra is jönnek a menetrendszerű Wootboxok, hiszen ti is nagyon szeretitek ezeket a dobozokat, és mi sem csalódtunk még bennük az elmúlt hónapokban. Ezúttal "fire", azaz "tűz" témakörben mozgott a csomag, és nagyon vártuk már, hogy rávethessük magunkat egy videó keretében, amit kicsit lentebb meg is csodálhattok a maga ünnepi valójában.

Hirdetés

Az mondjuk nem teljesen tiszta, hogy a Deadpool Q-Fignek mi köze volt a tűzhöz, de annyira jól néz ki ez a pici figura, hogy inkább nem firtattuk a kérdést. Mellette viszont bőven akadtak még izgalmas cuccok a júliusi dobozban, nézzétek is meg gyorsan, mi mindent találtunk a boxban:

Ha továbbra sem akartok lemaradni a dobozbontós videókról, akkor ez a gomb jelenti itt lent a megváltást: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)