Hirdetés

Kibontottuk a World of Warcraft: Battle for Azeroth gyűjtői kiadását

|

A Blizzard ezúttal is egy nagyon menő gyűjtői csomagot rakott össze a legnagyobb rajongóknak. Megnéztük, mit rejt a Collector's Edition.

Hirdetés

Bevallom őszintén, én már a Classic WoW megjelenésére várok, és az elmúlt hónapokban annyira felspannoltam magam, hogy több órányi gameplay-t megnéztem a régi időkből.

Hirdetés

Addig azonban ezerrel dübörög a háború K̶ö̶z̶é̶p̶f̶ö̶l̶d̶é̶n̶ Azerothon, a rajongók pedig kifejezetten jól szórakoznak, még akkor is, ha a loot rendszeren lenne mit finomítani. A Blizzard természetesen most is kiadott egy gyűjtői csomagot, ami szokás szerint kifejezetten prémiumra sikeredett. Bele is kukkantottunk, nézzétek csak.

Nektek hogy tetszik a gyűjtőknek szánt doboz, meg úgy egyáltalán maga a kiegészítő? Allis vagy hordás oldalon nyomultok? És fel vagytok már iratkozva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)