Hirdetés

Raidelni a demóban? - World of Warcraft Classic Demo Livestream #2

|

Visszatérünk a World of Warcraft Classichoz, ezúttal mindenféle időbeli megkötés nélkül.

Hirdetés

A Blizzard meghallgatta az imáinkat és már vasárnap eltörölte azt a korlátozást, ami miatt óránként kiléptetett minket a játék, hogy mások is beférjenek, a legnagyobb rajongók pedig azóta rongyosra játszották a demót,

Hirdetés

Remélhetőleg ma is sokan lesznek online, Barrens déli részén ugyanis bőven vannak magasabb szintű területek, amiket csak egy nagyobb csapattal fogunk tudni legyűrni. Ha esetleg nem jön össze a csapat, akkor maradunk a szintezésnél, questekből is akad bőven a leghírhedtebb hordás zónában. Kezdés este 7-kor.

A megjelenés után biztosan vissza fogunk térni a játékhoz, úgyhogy ha szeretnétek még WoW-os tartalmat, mindenképp iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)