Hirdetés

World of Warcraft Classic Livestream - mikor lesz ebből raidelés?!

|

Kaci kb. félúton jár a 60-as szinthez vezető úton, és ha már úgyis játszik, miért ne streamelné egy kicsit?

Hirdetés

Annyira szerettétek Kaci első World of Warcraft Classic livestreamjét, hogy mindenképpen akartunk még szentelni némi időt ennek a játéknak a csatornánkon. Ma végre el is érkezett a nagy nap, újra Azeroth földjére lépünk.

Hirdetés

Kaci ugyan még nincs a raidek közvetlen közelében, de azért egészen jól halad már a WoW Classic endgame tartalmai felé vezető rögös úton. 18 órakor startol majd el a mai adás, aztán ha ismét olyan sokan nézitek, mint az első részt, még akár további folytatásra is számíthattok. 

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni a GameStar livestreamjeiről, akkor köss közelebbi barátságot ezzel a kedves kis gombbal itt lent:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)