Hirdetés

World of Warcraft Classic Livestream - így készül a legendás kalapács, a Sulfuras

|

Kaci továbbra sem bírja elengedni a World of Warcraft Classicot, a legújabb streamben pedig egy igazán különleges kalapács körül forog majd minden.

Hirdetés

Eredetileg GTFO streamet terveztünk már, de Kaci pajtásainak más dolguk akad, ez pedig nem olyan játék, amelybe érdemes lenne belevágni társak nélkül. Persze így sem maradtok élő adás nélkül, újra a World of Warcraft Classic lesz terítéken. 

Hirdetés

A Classic WoW-ban jelenleg csak egyetlen Legendary fegyver szerezhető meg, a Sulfuras: Hand of Ragnaros, ami minden paladin és Shaman vágya. Ennek a kovácsolásához hatalmas szerencsére és elképesztő mennyiségű nyersanyagra van szükség. Ma megnézzük, hogy is készül egy ilyen. 18:30-kor kezdünk!

Ha a jövőben sem akartok lemaradni élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)