Hirdetés

Érdemes megszerezni a júniusi Xbox Live Gold ingyen játékokat?

|

Ezúttal Csirke és EndreMan próbálta ki az Xbox Live Gold előfizetőknek kínált két ajándék Xbox One-os címet.

Hirdetés

Legutóbb Kaci volt Csirke társa az aktuális Games with Gold játékok mustrájánál, most pedig EndreMan csatlakozott egy próbakörre. A srácok azt a két játékot próbálták ki, amelyeket június folyamán díjmentesen tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetők. 

Júniusban a barátságok tönkretételére hivatott Speedrunners, és a hányattatott sorsú, de egyébként egész jó első Watch Dogs játék landol az előfizetőknél. Ezeket most a fiúk is kipróbálták, és természetesen ezalatt a kamera is forgott serényen. A Speedrunners gyors meccseiben bármikor élmény lesz elkalapálni egy havert, a Watch Dogs első részét pedig nem árthat bepótolni, ha esetleg kimaradt volna nektek a második epizód előtt. 

Természetesen ebben a hónapban is jár két Xbox One-on is játszható Xbox 360-as cím is az előfizetőknek. Júniusban az Assassin's Creed III-nak és a Dragon Age Originsnek örülhetünk. Hamarosan jelentkezünk a PS Plus felhozatalával is, ha nem akartok lemaradni arról a videóról sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára. 

Ma este pedig nézzétek velünk együtt a Microsoft E3-as konferenciáját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)