Hirdetés

Megéri letölteni az Xbox Live Gold májusi ingyen játékait?

|

Kipróbáltunk párat az öt játékból, ami ebben a hónapban ingyen jár a goldosoknak, hogy aki nem előfizető, vagy nem akar helyet csinálni nekik, megnézhesse, megérnek-e egy letöltést.

Hirdetés

Áprilisban azon felbuzdulva, hogy sok kritika éri a Sonyt a PlayStation Plus ingyenjáték-kínálata miatt, végigpróbáltuk a játékokat. Mint kiderült (a nyilvánvaló): attól, hogy valami ismeretlen, még nem lesz automatikusan rossz.

Az Xbox Live Gold előfizetőknek ismert játékok járnak, mi mégis úgy éreztük, úgy lenne fair, ha májusban mindkét oldalt bemutatnánk. A The Walking Dead: Season Two már április közepétől elérhető, a Star Wars: The Force Unleashed II és a LEGO Star Wars: The Complete Saga pedig már régen bizonyítottak, ezért az alábbi videóban csak a Giana Sisters: Twisted Dreams Director's Cut (aminek PC-s változata egyébként GameStar teljes játék is volt) és a Lara Croft and the Temple of Osiris szerepelnek. Előbbit egészen május végéig, utóbbit május 16-ától június 15-éig tölthetitek le ingyen. Csekkoljátok, ahogy Kaci és Csirke játszik velük:

Hamarosan jövünk a PlayStation Plus ingyen játékaival is. Iratkozzatok fel csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)