Hirdetés

Protossokkal és igazi nehézbombázókkal találkoztunk a győri PlayIT-en

|

Az ország legtehetségesebb cosplayerei természetesen nem hagyhatták ki a győri Xbox One PlayIT Show-t.

Hirdetés

Túl vagyunk az idei első Xbox One PlayIT Show, a helyszínre pedig természetesen a GameStar csapata sem kamera nélkül érkezett. Milyen jó is, hogy így tettünk, hiszen most meg tudjuk nektek mutatni a győri PlayIT legfantasztikusabb cosplayereiet.

Hirdetés

Az eddig megszokott menetrend szerint a győri PlayIT-en sem rendeztek külön cosplayversenyt, helyette egy nagyszabású show keretei között mutatták meg aprólékos munkával készített jelmezeiket az ország legprofibb cosplayerei. Az örök favorit League of Legends és World of Warcraft mellett most olyan játékokból is merítettek a cosplayerek, mint a Mass Effect vagy éppen az Overwatch, a StarCraft protossa pedig oly mértékben zseni, hogy semmiképpen sem szabad elfeledkezni róla. Mindez leírva persze közel sem adja vissza azt, amit az alábbi videón láthattok.

Amennyiben a jövőben sem szeretnétek lemaradni a videóinkról, mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára, állítólag az egészségnek is jót tesz:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)