Hirdetés

Leszámolás Tokióban - Yakuza 6 LIVESTREAM

|

Bár a játék csak egy hónap múlva jelenik majd meg, mi már alaposan beleástuk magunkat a japán alvilágba, és most titeket is elviszünk egy körtúrára.

Hirdetés

A Yakuza 6 - a sorozat korábbi epizódjaihoz hasonlóan - csak durva csúszással jutott el nyugatra. Japánban már 2016. decembere óta nyúzzák a játékot, nálunk azonban csak most áprilisban kerül majd fel a boltok polcaira.

Hirdetés

Mi azonban abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy már hetekkel ezelőtt megérkezett a játék, ma pedig az engedélyt is megkaptuk arra, hogy meséljünk nektek róla. Csirke tesztjét ide kattintva már olvashatjátok is, 18:15-től pedig élőben is játszunk egy kicsit, hogy mozgás közben is megnézhessétek a Yakuza 6-ot.

Lesz még hasonló exkluzív tartalom a csatornán, úgyhogy érdemes feliratkozni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)