Hirdetés

Zombivérre szomjazunk, úgyhogy nekiesünk a Back 4 Blood bétájának

|

Mai livestreamünkben a Left 4 Dead nyomdokaiban járó ​Back 4 Blood bétájába nézzünk bele az első között.

Hirdetés

A Turtle Rock Studios műhelyében készülő, és hamarosan a Warner Bros. Interactive Entertainment gondozásában megjelenő Back 4 Blood le sem tagadhatná magáról, hogy az alkotók a Left 4 Dead szellemi örökösének szánták.

A 2020-as The Game Awardson bejelentett játék a jelenlegi tervek szerint 2021. október 12-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, és Xbox Series X/S-re. Augusztus 12-én fog elstartolni a Back 4 Blood nyílt bétája, a Cenega Hungarynek köszönhetően viszont mi már most belekukkanthatunk a játékba.

Hirdetés

Ma délután EndreMan kezdi el irtani a zombikat Xbox Series X-en, az élő adás pedig a megszokottnál picit korábban, egészen pontosan 16 órakor kezdődik el, és előreláthatólag nagyjából 18 óráig fog tartani. 

Ha nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)