Hirdetés

Zsebpénzügyes teszt - értünk a pénzügyekhez?

|

Hamarosan ismét összemérik tudásukat az ország középiskolásai, hogy kiderüljön, ki mennyire ért a pénzügyekhez. Mi is próbára tettük magunkat!

Hirdetés

Korábban már írtunk a Zsebpénzügyes vetélkedőről, amelyben a pénzügyi tudatossággal kapcsolatos ismereteiteket tehetitek próbára, és nem mellékesen versenybe szállhattok a 6 millió forint összértékű nyereményekért is. A GameStar szerkesztőségének tagjai ugyan nem szakképzett pénzügyi zsenik, de mozognak annyit a mikrotranzakciókkal tarkított játékvilágban, hogy azért ragadt rájuk ez-az. Most mi próbálkoztunk meg a Zsebpénzügyes feladatsor pár kérdésével. 

Hirdetés

Chava, Csirke, Kaci és Paca minden tőlük telhetőt megtettek, hogy tisztességgel helyt tudjanak állni a Zsebpénzügyes vetélkedő kérdésein, és végül ez nagyjából sikerült is nekik. Az alábbi videóból kiderül, ki ért legjobban a csapatból a pénzügyekhez, ti pedig a mi próbálkozásainkat nézve képet kaphattok arról, hogyan is festenek a Zsebpénzügyes teszt kérdései. 

Ha elmúltatok már 16 évesek, de még középiskolába jártok, és indulni szeretnétek a versenyen, akkor semmiről sem maradatok még le! A nevezés online zajlik ezen az oldalon keresztül, regisztrálni egészen pontosan szeptember 29-ig lehet. Fontos, hogy minden nevező egyénileg regisztráljon, valamint minden csapat kerítsen maga mellé egy tanárt, aki mentorként segíti felkészülésüket, végigkíséri őket a megmérettetésen. További kérdéseitekre választ kaphattok a hivatalos site-on, illetve telepítsétek a zsebpenzugyes.hu-n elérhető alkalmazást is, hogy ne maradjatok le semmiről, és bármikor könnyedén hozzáférhessetek feladataitokhoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)