Hirdetés

2021-ben új Nintendo Switch modell érkezhet

|

Könnyen lehet, hogy tavasszal már egy erősebb, 4K-s felbontásra is képes Switchet fogunk nyomkodni.

Hirdetés

Korábban több forrásból is érkeztek pletykák annak kapcsán, hogy a Nintendo két új Switch konzolt is piacra akar dobni: egy olcsóbb verziót pletykáltak a 3DS utódjaként, illetve szó esett egy erősebb, fejlettebb, prémium kiadásról is. Nos, az elsőt ugyebár már megkaptuk, ez lett a Nintendo Switch Lite, és nagyon úgy tűnik, hogy jövőre a másik újonc is debütálhat.

Hirdetés

A héten több forrásból is érkeztek híresztelések arról, hogy egy komolyabb erővel felvértezett, és 4K-s felbontásra is képet Switchre számíthatunk 2021 folyamán. Elsőként a tajvani United Daily News számolt be erről, értesüléseik szerint 2021 januárja és márciusa között várható az új, erősebb Switch modell. Anno a "sima" Nintendo Switch is 2017. március 3-án debütált, szóval nem lenne idegen a japánoktól a tavaszi start. A hivatalos bejelentésig viszont érdemes minden pletykát kellő fenntartás mellett kezelni.

Az Xbox One X és a PlayStation 4 Pro bebizonyította, hogy van értelme a félgenerációs fejlesztéseknek is, de nagy kérdés, hogy a Nintendo esetében is működne-e egy ilyen váltás, elvégre az ő gépek sosem a nyers erő demonstrálását helyezték a fókuszba. 

Ti örülnétek egy erősebb Nintendo Switchnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)