Hirdetés

A BossLogic által tervezett PlayStation 5 variációk közül bármelyiket elfogadnánk

|

A közismert grafikus, BossLogic is alkotott pár egyedi PlayStation 5-öt, az egyszerű feketétől a dizájnos Spider-Man-témájúig mindenféle akad.

Hirdetés

BossLogic azzal vált ismertté, hogy fiktív játékborítókat, filmplakátokat tervezett, amikről első ránézésre senki nem mondhatta volna meg, hogy nem valódiak. 356 ezer követője van Twitteren, 391 ezer Facebookon, 1,9 millió Instagramon, a Ubisoft pedig nemrég felkérte, hogy élőben rajzolja meg az Assassin's Creed Valhalla egyik képét.

Hirdetés

Természetesen a PlayStation 5 bemutatója után is aktivizálta magát, készített pár jól kinéző PS5-dizájnt, hogy ne csak mémekkel legyen tele az internet. A fekete Spider-Man: Miles Morales témájú néz ki talán a legjobban, de a pikachus sem rossz (de ilyen nyilván garantáltan nem lesz).

És hát van még ez:

Volt, aki csak színvariációkban gondolkodott:

Nektek melyik jön be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)