Hirdetés

A Claptrapről mintázott Borderlands 3-as Xbox Series X minden rajongó álma

|

Mindössze egyetlen ilyen gép létezik az egész világon, és valaki haza is viheti majd ezt a Borderlands 3-as Xbox Series X konzolt.

Hirdetés

Xbox Pope korábban már bizonyította művészi tudását, amikor nem olyan rég elkészített egy egészen ütős kinézetet az Xbox Series X konzolhoz.

Nemrég újabb alkotással jelentkezett, ám ezúttal nem egy szimpla koncepcióról van szó, mivel a művész összeállt a 2K csapatával, ebből a kollaborációból egy olyan masina született, amit valószínűleg a Borderlands széria bármelyik rajongója nagyon szívesen hazavinne. Haza is vihet majd egy szerencsés.

A gépet és a hozzá tartozó kontrollert is a sorozat vicces szereplőjéről, Claptrapről mintázta Xbox Pope, és ahogy az az alábbi képen is látható, kifejezetten szép munkát végzett a dizájn megalkotásával.

Hirdetés

Egyébként mindössze egyetlen ilyen Xbox Series X létezik, de a jó hír az, hogy valakinek lehetősége is lesz megnyernie ezt a későbbiekben, hiszen november 9-én kezdetét veszi egy verseny, amelyen elméletileg némi kreativitással bárkinek lehetősége lesz bezsebelnie a különleges gépet. Többet egyelőre nem tudunk, ahogy azt sem, hogy földrajzi korlátok nélkül, bárki jelentkezhet-e majd a versenyre, reménykedünk.

Egyébként a Borderlands 3 is játszható lesz a következő generációs gépeken, valószínűleg elég sokat  dobna az élményen, ha valaki a fent látható masinán pörgethetné a Gearbox játékát.

Nektek hogy tetszik Xbox Pope alkotása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)