Hirdetés

A legutóbbi Xbox frissítés kicsit mindenhol változtat konzolunk viselkedésén

|

Könnyebb fájlmenedzsment, átláthatóbb játékkönyvtár, kényelmesebb multiplayer - számos pontos fejlődött az Xbox a legújabb rendszerfrissítéssel.

Hirdetés

A Microsoft kiengedte az Xbox One és az Xbox Series X/S szeptemberi frissítését, ami magával hozott nem kevés új opciót és átalakítást. A leglátványosabb újdonság a könyvtár menü átalakítása, aminek köszönhetően az előző és jelenlegi generációs gépeken is könnyebben nézhetjük át az elérhető játékainkat.

A böngészőnkben egy helyen megtaláljuk az egész gyűjteményünket, legyen szó a megvásárolt játékainkról, az előfizetéssel elérhető címeinkről, vagy a Games with Golddal beszedett kincseinkről.

A frissítésnek köszönhetően a Series 2 kontrollereink világítását is szabadabban konfigurálhatjuk, így annak színeit már az RGB spektrum legkülönbözőbb részeire állíthatjuk át.

Hirdetés

A háttértár beállítási opció is szintet lépett, ha szeretnénk, akkor rá is bízhatjuk a gépre a döntést, ami így a leggyorsabb és legtöbb hellyel rendelkező lemezre fogja pakolni a dolgainkat.

A többszereplős élmények szerelmesei a bekerült zajszűrést is imádni fogják: az Xbox voice chat funkciója végre minden platformon képes szűrni a mikrofonjainkba beszivárgó kéretlen hangokat. Emellett egy új Start Party gomb is felbukkant, ami lehetővé teszi a gyorsabb csapatba rendeződést azoknak, akik rendszeresen ugyanazokkal az emberekkel játszanak együtt.

A frissítéssel még bekerült pár apróság (és bár ez korábbi patchben élesedett, de fontos megemlíteni, hogy már a másolásvédelem is felhasználóbarátabb lett) de a lényeg, hogy ne lepődjetek meg, ha bekapcsoljátok a konzolt, és minden egy kicsit más lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)