Hirdetés

A Marvel's Spider-Man PC-s modja visszahozza Peter Parker eredeti arcát

|

A Spider-Man PS5-re és PC-re újrakevert verziója nem csak szebb lett, a fejlesztők egyúttal lecserélték Peter arcát is. A modderek ezt most visszafordították.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man PC-s verziójához azóta ömlenek a modok, mióta a játék felbukkant a Steamen és az Epic Games Store-ban. A hobbifejlesztők imádnak teljesen őrült megoldásokat csempészni a nyílt világú akciójátékba, de van néhány gyémánt a szemétben, melyeket mi is szívesen elteszünk a következő végigjátszásunkra készülve.

Véleményes, mennyire volt szükség a Peter Parker régi arcát helyreállító modra, de nem bánjuk, hogy létezik. A Remaster érkezésekor lecserélték az eredeti arcot egy fiatalosabb változatra, de csak idő kérdése volt, amíg a PC-s bűvészek ezt is áthidalják.

Hirdetés

A "John Bubniak - PS4 face restoration mod" pontosan annyit csinál, amennyit a cím sugall. A telepítés után visszakapjuk John Bubninak arcszerkezetét a szinkronszínész, Yuri Lowenthal feje helyett. A közösség láthatóan várta már egy hasonló megoldás érkezését, mert amint felbukkant a cucc a NexusModson, már fel is került a Spider-Man aloldal "Hot Mods" részlegébe.

Aki szeretné feltelepíteni DaigronCDM munkáját, az itt megtalálja a szükséges fájlokat és segédanyagokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)