Hirdetés

A Microsoft elvileg még sokáig gyárt majd nekünk új konzolokat

|

Úgy tűnik, nem kell attól tartanunk, hogy az Xbox Series X után már nem fognak érkezni új gépek.

Hirdetés

Habár még közel sem nyújt tökéletes élményt, az elmúlt években egyre elterjedtebb lett a játék streaming, aminek köszönhetően PC vagy konzol nélkül pörgethetjük kedvenc címeinket, feltéve persze, ha elég erős ehhez az internetünk. A technológia térnyerése miatt joggal merülhet fel egyesekben, hogy jó néhány év múlva talán már nem is kell konzolt raknunk a TV alá, de a jelek szerint a Microsoft-rajongóknak nem kell ilyesmitől félniük.

Az Xbox feje, Phil Spencer nyilatkozatából ugyanis kiderült, hogy a csapat nem akar egyhamar megválni a gaming hardverektől, hiába kerül egyre jobban előtérbe a digitális játék és a streaming. Spencer szerint fogunk még látni új konzolokat a későbbiekben, és az általa elmondottak alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Microsoft sem fog kimaradni ebből az egészből. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy valószínűleg a redmondi vállalatnak sem az Xbox Series X és az Xbox Series S lesz a két utolsó masinája.

Hirdetés

A Microsoft egyébként kifejezetten nagy hangsúlyt fordított az utóbbi időkben a digitális játékra, elég csak például a népszerű Xbox Game Pass szolgáltatásra, vagy éppen a Project xCloud-ra gondolni. Benne lehet a pakliban, hogy egyszer, a távoli jövőben konzol nélkül is tökéletes minőségben élvezhetjük majd a játékokat, de valószínűleg sokan örülnek annak, hogy a Microsoft egyelőre megtartja a kézzelfogható gépeket.

Szerintetek előfordulhat, hogy egy idő után már nem fognak új konzolok készülni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)