Hirdetés

A Microsoft már hónapokkal ezelőtt megvillantotta az új Xbox fejhallgatót, csak senki sem vette észre

|

Hivatalosan csak tegnap leplezték le az Xbox Wireless Headsetet, pedig már hosszú ideje tudhattuk volna, hogy érkezik.

Hirdetés

Tegnap mutatta be a Microsoft az remekül festő, és nem mellékesen kiválónak ígérkező Xbox Wireless Headsetet, ami könnyen lehet, hogy sokatoknak már ismerős volt valahonnan. Nem az emlékezetetek tréfált meg benneteket, ha így van, ugyanis az az igazság, hogy valóban láthattuk már tavaly ősszel ezt a fejhallgatót. 

Egészen pontosan 2020 októberében, az Xbox Series X és S első reklámvideóiban vette fel az új headsetet egy brit színész, Daniel Kaluuya.

Hirdetés

Ekkor még senki sem tulajdonított különösebben nagy jelentőséget neki, mindenki az új konzolokkal volt elfoglalva. Pedig már ekkor, tehát tavaly októberben láthattuk, hogyan fest a még csak idén tavasszal, március 16-án megjelenő Xbox Wireless Headset.

Íme a szóban forgó jelenet az említett reklámból, hátha már kiment azóta a fejetekből:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)