Hirdetés

A Mirage mellett még három Assassin's Creedet leplezhet le a Ubisoft a hétvégén

|

Japán és európai helyszínről is szivárogtatott egy megbízható forrás.

Hirdetés

Kihagyta az E3-at helyettesítő Summer Game Fest és a gamescom 2022-n sem vett részt a Ubisoft, hogy a megfelelő időben durranthassa el a saját petárdáit, egy olyan pillanatban, amikor mindenki rá figyel. A kiadó balszerencséjére a Disney utóbb bejelentett egy Marvel és Star Wars témájú eseményt szeptember 9-ére, közvetlenül egy nappal a Ubisoft Forward elé, így elúszott az esély, hogy kizárólag az Assassin's Creed és a többi Ubisoft-franchise tematizálja a hétvégét a teljes gamersajtóban.

Persze nem kell félteni a franciákat sem, pláne akkor, ha Tom Henderson forrásai igazat mondtak, és szombaton a széria gyökereihez visszatérő Assassin's Creed Mirage társaságában tényleg feltűnik három további Assassin's Creed. Az egyik a rajongók által kezdettől fogva követelt Japánba vinne bennünket, a második a 16. századi Európába, a harmadik pedig Kínába.

Hirdetés

Henderson értesülései szerint a Ubisoft Forward során egy nagyobb szegmenst szentelnek majd a 15. évfordulóját ünneplő franchise-nak: a sort az Assassin's Creed Mirage gameplay bemutatója nyitja és az Assassin's Creed Valhalla új DLC-je zárja. Ami igazán izgalmas viszont, az a kettő közötti rész, amiben főszerepet fog játszani két, eddig hét lakat alatt őrzött játék, a Projekt Red és a Project Hexe.

A Project Red lesz elvileg a japán Assassin's Creed, női szamurájszerű főszereplővel, de választhatunk férfi karaktert is, ha minden igaz. A Project Hexe korábban Project Neo néven futott, és azt beszélik, a témaválasztása miatt ez a Ubisoft Montreal legkomorabb, legsötétebb Assassin's Creedje, ugyanis a 16. századi boszorkányüldözések korában játszódik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mindkét imént említett alkotás az Assassin's Creed Infinity néven ismert szolgáltatásalapú projekt alkotóeleme, nem úgy a harmadik, amely mobiljáték lesz, helyszíne Kína, és Project Jade néven fut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)