Hirdetés

A Nintendo választ adott az új OLED-es Switchcsel kapcsolatos egyik legfontosabb kérdésre

|

A dokkok tökéletesen működnek majd mindkét Switch változattal, így érdemes lehet megtartani a régi kiegészítőt az új géphez, vagy a régi géphez egy újat venni.

Hirdetés

Tegnap a Nintendo egy közepesen mérsékelt üdvrivalgást kapott a Nintendo Switch OLED modelljének bejelentése után. Alapvetően egy teljesen jó revízión esik át a gép, de sokan többet vártak volna, legalábbis képfrissítés és felbontás tekintetében.

Ettől függetlenül nem olyan rossz az, hogy jön egy változat, ami ráadásul együttműködik a régi dokkjainkkal is.

Hirdetés

Ha frissítenél az új modellre, de megtartanád az előző verzió dokkját, akkor azt minden gond nélkül megteheted majd. Nyilván ebben az esetben nincs beépített LAN csatlakozó, de a többi funkcióját tekintve minden működik majd, ahogy kell.

Ez a másik oldalról is érvényes: ha egy régi Nintendo Switch konzolt szeretnél használ egy új dokkal (amit feltételezhetően külön is árusítani fognak majd), akkor semmi sem fog az utadba állni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Utóbbi főleg jó lesz azoknak, akik keményen tolják például a Super Smash. Bros Ultimate-et, és szívesebben használnának egy rendes, beépített LAN portot a külső kiegészítők helyett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)