Hirdetés

A PlayStation 5 egyik változatából jóval kevesebb állhat rendelkezésre

|

Több forrás is érdekes adatokkal szolgált a PlayStation 5-ös árukészlettel kapcsolatban.

Hirdetés

Egyértelmű, hogy rengeteg játékos kívánja már a megjelenéskor hazavinni valamelyik újgenerációs konzolt, ezért is fontos sokak számára az előrendelés lehetősége, hiszen így már jó előre lefoglalhatunk magunknak egy példányt. A PlayStation 5-ből ráadásul egyből két verzió áll rendelkezésre, azonban meglehet, hogy az egyikből jóval többet fognak majd értékesíteni, mint a másikból, és nem kifejezetten a kereslet miatt.

Hirdetés

Több, a nagyobb brit viszonteladóknál lévő forrás szerint is jelentősen kevesebb optikai meghajtó nélküli, vagyis digitális PlayStation 5 van raktáron. Egyikük azt állította, hogy a rendelkezésre álló konzolok közül 75%-ot teszi a standard, optikai meghajtós változat, míg mindössze csak 25%-ot az olcsóbb, digitális verzió. Ráadásul van olyan hely, ahol még rosszabb, nagyjából 80-20 ez az arány.

Sajnos a Sony nem közölt hivatalos adatot a raktárkészletekkel kapcsolatban, így elképzelhető, hogy más országokban némileg jobb a helyzet, de ezek az állítólagos brit adatok azért eléggé rossz képet festenek a konzol elérhetősége kapcsán. Szóltak már pletykák arról korábban, hogy baj lehet a PlayStation 5 gyártásával, amiket ugyan a Sony megcáfolt, de ennek ellenére benne van a pakliban, hogy megjelenéskor tényleg készlethiány lesz néhány eladónál.

Ti melyik PlayStation 5-öt tervezitek megvásárolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)