Hirdetés

A PlayStation 5 nagyon nagy lesz egy forrás szerint

|

A Sony továbbra sem hajlandó leleplezni, hogyan fest majd legújabb konzoljuk, de egy állítólag az iparágban dolgozó forrás szerint a PS4 Prónál is kétszer terebélyesebb gépre számíthatunk.

Hirdetés

Feltételezhetően az Egyesült Államokban zajló tüntetéshullámok miatt a Sony nemrég bejelentette, hogy elhalasztja az eredetileg június 4-ére tervezet nagy leleplező eseményét. Nem tudjuk, hogy ekkor bemutatták volna-e, hogyan fest majd a PS5, mindenesetre a jelek szerint még egy kicsit uralkodnunk kell kíváncsiságunkon. Most egy állítólagos iparági forrás azért kis képet adott arról, hogy mire érdemes számítanunk. 

Hirdetés

Egy népszerű orosz portál, a GameMag osztotta meg, hogy exkluzív infókat kaptak a PS5 dizájnjáról; az értesüléseket állítólag egy specialista szállította, aki egy népszerű amerikai játékon dolgozik, mely a PS5-re jelenik majd meg. A forrás szerin minden korább feltevés téves, ugyanis sem az Xbox Series X doboz-szerű kialakításra, sem a már korábban kiszivárgott PS5 fejlesztői készletek rusztikus külalakjára nem érdemes számítani.

Kihangsúlyozta, hogy az új gép nagyon nagy lesz; majdnem kétszer olyan combos, mint a PlayStation 4 Pro (ami egyébként szintén nagynak számít). A fönti elképzelések helyett, egy lapos, téglalap alakú konzolt várhatunk, lekerekített sarkokkal. Ezek alapján tehát illeszkedik majd a már bemutatott DualSense kontrollerek dizájnjához.

Azt is megemlítette, hogy a Sony bejelent majd egy egyelőre titokban tartott szoftveres újítást, mely kifejezetten lényeges lesz, de ennél többet nem árult el. Fontos megjegyeznünk, hogy a forrásról semmit nem tudunk, tehát minden fenti információt érdemes jókora távolságtartással kezelni, ameddig a Sony hivatalosan meg nem erősíti őket. 

Ti milyen dizájnnak örülnétek a PS5 esetében? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)