Hirdetés

A PlayStation 5 százszor gyorsabban dolgozza fel az adatokat elődjénél

|

Habár a konzolt még mindig nem mutatta meg a Sony, most egy újabb részlet derült ki róla.

Hirdetés

A Sony továbbra sem áraszt el minket túl sok érdekes részlettel a következő generációs konzolját illetően, aminek ugyan már láthattuk a kontrollerét, de magát a masinát még nem. Ugyan most ismét érkezett egy információmorzsa, ám ezúttal sem vitték túlzásba a dolgot a japánok.

Hirdetés

A vállalat elnöke, Kenichiro Yoshida egy prezentáció során árult el egy apró, de fontos érdekességet a PlayStation 5 teljesítményével kapcsolatban. A minél jobb játékélmény érdekében ugyanis nemcsak a felbontás lesz jobb a következő generációban, de a tervek szerint az új gép az egyedi SSD-nek hála nagyjából százszor gyorsabban dolgozza majd fel a játékadatokat, mint a PlayStation 4, ami egyértelműen óriási előrelépésnek ígérkezik.

Ha minden igaz, akkor a töltési idők is alaposan lerövidülnek, aminek valószínűleg mindenki örül majd, hiszen a töltőképernyők bámulása általában nem túl jó móka. Remélhetőleg hamarosan még több infót megtudhatunk majd a PS5-ről, és talán már magát a gépet is megcsodálhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)