Hirdetés

A pletykák szerint már készül a PlayStation 5 Pro, ami piszok drága lesz

|

Nem lesz olcsó, és még várnunk kell rá egy keveset, de elvileg a Sony már a PlayStation 5 Prót kalapálja.

Hirdetés

Moore's Law Is Dead YouTube-csatornán eset szó arról a pletykáról, miszerint a Sony jelenleg is javában dolgozik egy PlayStation 5 Pro konzolon, vagyis a "sima" PS5 felturbózott változatán. Ez az új konzol elvileg 2023 vége és 2024 vége körül érkezik, és 600-700 dollár közötti áron juthatnak majd hozzá azok, akik hajlandók a nyers erő miatt mélyen a pénztárcájukba nyúlni. 

Csak emlékeztetőül: a PlayStation 4 Pro 2016 novemberében 399 dolláros áron jelent meg, ez tehát most 200-300 dolláros ugrást jelentene, ami cseppet sem mondható kevésnek.

Hirdetés

A Moore's Law Is Dead csatorna házigazdája száz százalékig biztos abban, hogy már készül a PS5 Pro, véleménye szerint pedig a 2023-as megjelenés a legvalószínűbb. Ő beszélt az új Xboxokról is.

Hardveres téren még pletykákból sem nagyon táplálkozhatunk, a Pro gép elvileg új AMD SoC-vel lesz felvértezve, és a találgatások alapján a Sony új 8K-s tévéinek a promotálását tervezik ezekkel a konzolokkal.

Nyilván mindez egyelőre nem több híreszteléseknél és pletykáknál, ennek fényében helyén kell kezelni a fentieket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)