Hirdetés

A PS5 új rendszerfrissítése a teljesítményre gyúr rá

|

A Sony konzoljának új update-je közel 1 GB helyet foglal, viszont fontos a telepítése (nálunk ez már megjelenéskor élesedő csomag lesz).

Hirdetés

Bár hazánkban csak két nap múlva, november 19-én rajtol el a Sony legújabb konzolja, azonban egyes régiókban már november 12. óta elérhető a vállalat eddigi legerősebb masinája.

Az első beszámolók meglehetősen pozitívak a PlayStation 5-tel kapcsolatban, de azért egyes jelentések szerint előfordultak problémák is, például a játékok letöltésével vagy a külső tárhelyekkel kapcsolatban, amiket sok esetben csak a gyári beállítások visszaállításával lehet orvosolni. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy ezek kijavítására szolgál-e mindenesetre a Sony kiadta a 20.02-02.05.00 verziószámú rendszerfrissítést PlayStation 5-re, amely 866 MB-ot emészt fel, cserébe viszont a leírás szerint javít a rendszer teljesítményén.

A sajtó képviselői közül többen is megkeresték a vállalatot az update részleteit illetően, addig viszont marad a remény, hogy a patch mielőbb orvosolni fogja az új konzoloknál előforduló gyermekbetegségeket. 

Amint több is kiderül a PlayStation 5 rendszerfrissítéséről, azonnal beszámolunk róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)