Hirdetés

A The Last of Us Part II megjelenés egy limitált PlayStationt 4-et is hoz nekünk

|

Nem csak a egy PlayStation 4 Pro, de egy DualShock 4 kontroller, egy fejhallgató és egy külső merevlemez is a The Last of Us Part II stílusába öltözik. Vennénk.

Hirdetés

A nagy játékmegjelenések általában különleges kiadású hardvereket és kiegészítőket is eredményeznek, a The Last of Us Part II-nél pedig kevés fontosabb címet találunk idén. A posztapokaliptikus világ rajongói tehát nem csak különleges játékcsomagokkal fejezhetik ki elhivatottságukat, de akár egy a játék stílusában megtervezett konzolt is vehetnek. 

Hirdetés

A Sony nemrég jelentette be egy blogbejegyzésben, hogy érkeznek érkezik egy PlayStation 4 Pro, melyen dombornyomással díszeleg majd Ellie tetoválása, valamint elején a The Last of Us Part II felirat is megtalálható. Természetesen egy hasonlóan díszített kontrollert is kapunk, melyeket ebben a kis videóban csodálhattok meg:

Ami érdekes, hogy a különleges mintát egy Gold Wireless Headsetre is rápakolta a Sony, emellett egy hivatalosan licencelt Seagate 2 TB külső merevlemez is megkapja a The Last of Us Part II köntöst, így szinte minden kiegészítőnket a játék stílusába öltöztethetjük. Mindegyikről találtok képet a lenti galériában:

A különleges kiadású gép és kiegészítők a játék megjelenésével együtt, azaz június 19-én kerül majd a boltokba. A magyar árak egyelőre nem ismertek, de a konzolt, a kontrollert és a játékot tartalmazó csomag 400 dollárt kóstál a Sony honlapja szerint, külön a kontrollert 65 dollárért, a merevlemezt 90, míg a fejhallgatót 100 dollárért árulják majd az Egyesült Államokban.

Nektek hogy tetszenek a The Last of Us Part II stílusába öltözött cuccok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)