Hirdetés

Acer Predator Cestus 300 - testreszabható e-sporttárs

|

Az Acer egerében minden megvan, amire egy gamer vágyhat, kívül és belül egyaránt.

Ugyan a legtöbb felhasználó úgy gondolja, bőven elég, ha egy játékosoknak szánt egér szépen világít és rengeteg extra kapcsolót kínál, a keményvonalas gamerek számára ennél sokkal fontosabb a kényelem és a precizitás. Ezen kettőssel ugyanis megszerezhető az a néhány századmásodperces előny, ami a kompetitív játékok során még a győzelemhez is hozzásegíthet. Nálunk járt az Acer egyik legkiválóbb egere, a Predator Cestus 300, mely mindkét téren a maximumot nyújtja, így könnyedén válhat a hardcore-játékosok hű társává.

Hirdetés

Minimalista, ám okos dizájnelemekkel feldobott kialakításának és szimmetrikus elrendezésének köszönhetően a periféria a bal és jobbkezes játékosok számára is problémamentesen használható. Felületén összesen négy gombot helyezett el a gyártó, így garantáltan nem fognak a felhasználók belezavarodni az extra kapcsolók jelenlétébe. Természetesen a négyből három billentyűhöz a Predator QuarterMaster alkalmazás segítségével plusz funkciókat is társíthatunk (például a dupla-klikket és a nyomva tartást is saját jelentéssel vértezhetjük fel), ezeket a sémákat pedig az egér beépített memóriájában el is tárolhatjuk, így akkor is előhívható képességük, ha nem a saját számítógépünkhöz csatlakozva indulunk csatába. Az alkalmazáson belül a modellen elhelyezett RGB-s LED-világítást is kontrollálhatjuk - külön szabályozhatjuk a görgő és a logó fényeit -, a beállított színprofilokat pedig szintén képes rögzíteni az egér aprócska agya.

A precizitásról a Predator Cestus 300 alján elhelyezett teflon-bevonat gondoskodik, mely az egérpadon zavartalan csúszást garantál, emellett pedig a cincogó felbontása is módosítható mindössze egyetlen kattintással. Alapértelmezetten az érzékenységet 50 és 5000 dpi között változtathatjuk öt lépcsőben, a görgő alatti dedikált gomb lenyomásával. Szoftveresen persze itt is belepiszkálhatunk az elérhető értékekbe, vagyis ha az eredetileg rendelkezésedre álló felbontások helyett valami sajátot szeretnénk definiálni, ezt pillantok alatt megtehetjük a QuarterMaster applikáción keresztül.

Játék közben - kategóriától függetlenül - az egereknek jelentős terheléssel kell szembenézniük, így ha nem kívánunk havonta perifériát váltani a folyamatos püfölés hatására elkopó kapcsolók miatt, akkor egy tartósabb eszközt érdemes választanunk. A Predator Cestus 300-ban található Omron-kapcsolók szerencsére bírják a strapát, akár 70 millió kattintást is kihozhatunk belőlük, mielőtt megadnák magukat. Sőt, az egér két állítható fokozatot is felkínál, így a kattintás erősségének szabályozása is lehetségessé válik.

Testreszabhatóságának köszönhetően FPS-ek, MMORPG-k és stratégiák során is problémamentesen bevethetjük az Acer eszközét, az igényeidnek megfelelő szoftveres beállításokkal pedig csúcsra járathatod a Predator Cestus 300 képességeit.

Szeretnéd kedvezménnyel megvásárolni?

GameStar-olvasóként most exkluzív, 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg november 5-ig a Cestus 300-at és a White egérpadot. Látogass el az AcerShop oldalára, majd használd előbbi esetén a GSCES20 kuponkódot, utóbbinál pedig a GSWHITE20-at!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)