Hirdetés

Acer Predator Galea 300 bemutató - a legstílusosabb játékos

|

Igazi csúcsragadozó az Acer játékosoknak szánt fejhallgatója, és ha elég ügyes vagy, most a tiéd lehet!

Hirdetés

Manapság, ha szóba kerül egy játékosoknak szánt headset, elég könnyen kirajzolódhat egy túlárazott, LED-világítással szerelt, méretes monstrum képe a gondolatainkban, azonban az Acer Predator Galea 300-as fülese igyekszik kitűnni a tömegből.

Dizájnját tekintve ugyanis a harsány küllem helyett a letisztult eleganciát testesíti meg a készülék, nincsenek bazári villogó LED-ek, csak a prémium fejhallgatókra is jellemző harmonizáló (fehér és arany) színek, és ugyan az arannyal fújt Predator logó és felirat kellően hangsúlyos, egyáltalán nem tekinthető zavarónak. A prémium érzést tovább növeli, hogy a fejhallgató anyaghasználatára sem lehet panaszunk, a fülünket körülölelő párnákat és a fejpánt rugalmas részét ugyanis bőrrel fedte a gyártó, a készülék masszív tartását biztosító merevítő fémből készült, a hallószervünket pedig a hangszórók tokjától egy leheletvékony szövetréteg választja el. A füles viselése rendkívül kényelmes, még akár többórás folyamatos használatot követően sem érezzük a fejünkön csücsülő, 410 grammnyi extra tömeget.

Hirdetés

Persze egy játékosoknak szánt fejhallgatóról a mikrofon sem hiányozhat, azonban míg a legtöbb modell esetén ezt maximum leszerelni tudjuk, itt elegánsan a baloldali tokból húzhatjuk elő, és mely rejtett állapotban csupán egy néhány centiméternyi, kiálló "gombnak" álcázza magát. Természetesen ebben a teknősként elbújó állapotban is működik a hangunk rögzítése, azonban korántsem olyan hatékony, mintha megfelelően a szánkhoz igazítjuk. Ez a rejtett mikrofonos megoldás és a nem túlzottan hosszú (két méteres), jack-csatlakozós kábel lehetővé teszi azt is, hogy ne csak a négy fal között vethessük be a készüléket, hanem akár az utcára is magunkkal vigyük, valamint PC mellett a kontrollerhez csatlakoztatva konzolokkal is könnyen használhatjuk. Egy praktikus, szövet hordtáskában tárolhatjuk a készüléket, mely szintén a csomag része.

Természetesen a megkapó külső és az ügyes megoldások mit sem érnek, ha hardveresen nem képes megfelelően teljesíteni az eszköz, ám szerencsére itt ezzel sincs probléma. A 40 mm átmérőjű hangsugárzók kellően tisztán szólnak és a gamer-fülesekre jellemző túltolt basszus miatt sem kell aggódnunk, a játékok során pedig még a térhatású hangzást is élvezhetjük. A készülék egyetlen komolyabb hiányossága talán az, hogy nincs a vezetéken hangerőszabályozó, illetve a zajszűrés is kimerül az overear megoldás alkalmazásában, és bár a környezeti zajokat csak minimálisan engedi hallójáratunkba a modell, a fülünkbe duruzsoló dallamokat bizony a körülöttünk állók is hallani fogják.

Bár az árazását tekintve is a prémium kategóriát lőtte be az Acer, a remek dizájn és a rendkívül korrekt hangzás valószínűleg sok felhasználót győz majd meg arról, hogy a csillogó-villogó kütyük helyett ezt az elegáns, minden szempontból csúcsligás ragadozót válassza.

Szeretnél te is egyet?

Az AcerShop felajánlásából egy GameStar olvasó, aki helyesen válaszol az alábbi kérdésre, egy fehér színű Acer Predator Galea 300 fejhallgató boldog tulajdonosa lehet. A választ a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre várjuk egy "Acer Predator Galea 300" tárgyú levélben augusztus 13. éjfélig, a fejhallgatót a Nyugati Acershopban (1132 Budapest, Váci út 18.) lehet majd átvenni személyesen.

Mely Acer laptopról készítettünk videótesztet a közelmúltban? 
a) Acer Predator Triton 900
b) Acer Predator Helios 300
c) Acer Nitro 5

Ha nem jártok sikerrel, vagy biztosra akartok menni, a GAMESTAR20 kuponkód megadásával augusztus 20. éjfélig 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a Galea 300-at a Predatorshop.hu vagy az Acershop.hu oldalán. Bátran ajánljuk, hogy éljetek a lehetőséggel, nem fogjátok megbánni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)