Hirdetés

Csak egy kérdésre kell helyes választ adnod, hogy tiéd legyen egy VR-szemüveg!

|

Összesen tíz Alcor VR szemüveg talál majd gazdára azok között, akik helyes választ adnak a cikkben található kérdésre.

Hirdetés

Közeledik a karácsony, de még inkább a Black Friday, úgyhogy érdemes nézni az ajánlatokat a hétvégén, ha a legjobban akartok kijönni a karácsonyi bevásárlásból.

Hirdetés

A múlt héten bemutattuk nektek az Alcor Snugbookot, ami tökéletes eszköz, ha alapvető feladatokra szeretnétek egy laptopot. Készítettünk egy videót is, amiben Kaci mesél a gép tulajdonságairól, és ebben hangzik el a válasz kérdésünkre is. Nézzétek meg, aztán gördítsetek tovább.

A kérdés a következő:

A laptop melyik oldalán található a tápcsatlakozó?

Az általatok helyesnek vélt választ küldjétek el november 24. éjfélig egy "Alcor Snugbook" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. A helyes választ adók között 5 db Alcor VR Active és 5 db Alcor VR Plus, okostelefonnal használható VR szemüveget osztunk szét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)