Hirdetés

Itt a kontroller, amit minden platformon használhatsz

|

Az ötletes eszközt már lehet támogatni a Kickstarteren, és ha elkészül, tényleg megkönnyítheti a játékosok életét.

Hirdetés

Előfordult már, hogy épp befejeztél egy játékot Xbox-on, majd úgy gondoltad, hogy játszol egy kis Unchartedet a PS4-eden, de nem találtad a kontrollert? Ha igen, akkor biztosan azon is elgondolkodtál, hogy milyen jó lenne egy univerzális gamepad, ami mindennel kompatibilis. Hamarosan talán valóra is válhat ez az álom.

Hirdetés

A nemes egyszerűséggel ALL Controller névre keresztelt masinára a fejlesztők a Kickstarteren igyekeznek összekalapozni a szükséges pénzmennyiséget, ami nem kevesebb mint 75 ezer kanadai dollár. A gyűjtés remekül halad, ugyanis már bőven összejött rá a pénz, a cikk írásának pillanatában pedig közel 130 ezren áll a projekt.

A különleges kontrolleren saját ízlésünk szerint állíthatjuk be a gombkiosztást, kalibrálhatjuk az analóg karok érzékenységét, és még egy beépített LCD kijelzőt is kapunk. A támogatott platformok listája pedig igencsak széles, használhatjuk PS3-hoz, PS4-hez, Xbox 360-hoz, Xbox One-hoz, Nintendo Switch-hez, PC-hez és még akár okostelefonokhoz és tabletekhez is.

Ti szívesen használnátok egy ilyen kontrollert, vagy inkább maradtok a gyári tartozékoknál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)