Hirdetés

Olyan gépet építettek, ami egyben PC, PS4, Xbox One és Switch is

|

Multiplatform egy gépházban, avagy varázslatos fémszörnyeteget teremtett valaki.

Hirdetés

Bizonyára ti is gondoltatok már arra, hogy mennyivel egyszerűbb lenne és mennyivel kevesebb helyet foglalna, ha minden a háztartásban fellelhető játékplatform egy Dobozban elférne, és lényegében egy rendszerből indíthatnánk az összes birtokunkban lévő konzolt és PC-t. Talán meglepő lehet, de van olyan, aki számára ez már nem álom, hanem a valóság. 

Hirdetés

Az Origin által a tizedik születésnapjuk apropójából készített és Big O-nak keresztelt bestiában egy házba van elrendezve a PC, a Nintendo Switch, az Xbox One X és a PlayStation 4 Pro (utóbbi kettő ráadásul folyadékhűtéssel van ellátva, valamint cserélték a merevlemezeiket egy 2 TB-os SSD-re). A PC konfigurációja egy i9-9900K processzorból, egy Nvidia Titan RTX videokártyából, 64 GB RAM-ból és 14 TB HDD-ből áll. Nézzétek meg ezt a drabális masinát közelebbről is: 

Ha érdekel esetleg a pontos specifikáció, akkor a készítők honlapján tájékozódhattok. Nektek hogy tetszik a Big O?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)