Hirdetés

A zombik is szebbek lesznek az új Radeon driverrel

|

Az új AMD meghajtó-csomag leginkább azoknak lesz hasznos, akik a Resident Evil 3 Remake-re vetik rá magukat.

Hirdetés

Ahogy mostanában leginkább valamilyen népszerű új játék megjelenéséhez kapcsolódóan szokott frissülni az AMD grafikus vezérlőinek meghajtóprogramja, ezúttal a Resident Evil 3 újrafaragott verziója adta az apropót. Az AMD Radeon Adrenalin 2020 Edition 20.4.1 verziószámú driver persze több egyéb apróbb ráncfelvarrást is tartalmaz.

Hirdetés

Egyebek mellett az Overwatch, valamint a Heroes of the Storm játékosok egy része tapasztalhatott játék közben feketére váltó képernyőt, vagy vette tudomásul dühödten a játék teljes lefagyását, és a Doom Eternal is produkálhatott egyeseknél jóféle arcra esést induláskor. Ezeket szintén orvosolja az új driver. A HDR megjelenítéssel is akadhattak néha gondok az előző meghajtó miatt egyes Vulkan API-t használó szoftvereknél, ezzel sem lesz gond mostantól.

Szintén fellélegezhetnek azok, akik a Radeon ReLive szolgáltatással streamelnek úgy, hogy a közvetítés indításakor engedélyezik a teljesítmény-adatokat mutató réteget: eddig náluk is előfordulhattak hibák, de mostantól, hogy klasszikusokat idézzek, "sooohaaaaaaa!!!!". Javítottak a hotkey kezelésen is, így utóbbiak már nem tudnak összeakadni a Windows gyorsgombokkal.

A teljes frissítési listát és a kompatibilis eszközök tételes felsorolását megtaláljátok az AMD hivatalos oldalán, ahonnan természetesen szokás szerint már tölthetitek is a friss drivert, mint nagymama a véres hurkát. Mármint egy jót textúrájú, HDR-képes, akadásmentes véres hurkát. Ajjaj, megártott a karantén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)