Hirdetés

A mesterlövészpuska-alakú PC-nél kevés őrültebb moddolt gépet láttunk

|

Az AMD egy különleges, a Barret mesterlövészpuskához rendkívül hasonló alakú PC-t építtetett, ami bármelyik gamer asztal ékévé válna.

Hirdetés

Sok extrém alakú gépházat láttunk már az évek folyamán, de olyat, ami egy hatalmas fegyvert formáz, talán még nem. Az AMD és partnerei megbízásából viszont nemrég ezt a kihívást is teljesítette egy thai csapat.

A Radeon RX 480-as köré felépített modell funkcionális részei főleg a Barret mesterlövészpuska tára és támasztéka környékén bújnak meg, a távcső a hűtőrendszer egyik eleme, a bekapcsoló gomb pedig stílszerűen a ravaszba lett beépítve. Azt nem tudjuk, milyen nehéz a fegyverformába öntött PC, de az elég valószínű, hogy nem lóbálnánk úgy, mint ahogy a gép egyik készítője tette az alábbi promóciós videóban, ami mellett jó néhány kép is készült az elég extrém házról.

Nektek hogy tetszik a Barret PC kivitelezése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)